Creu Roja

Creu Roja organitza un curs de primers auxilis en nadons i infants

per Ramon Estany , Solsona, 24 de setembre de 2019 a les 10:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

T’has preguntat mai... què has de fer si un infant s’ennuega? I si plora molt i de cop deixa de respirar? I si es crema, què li has de posar? I si es dóna un cop o es mareja i es queda inconscient?  
 

Amb aquesta formació es pretén donar els coneixements per saber com actuar davant d’una urgència pediàtrica. Saber identificar i resoldre diverses situacions en les que ens podem trobar i aplicar els procediments i les tècniques més adequades en cada cas.
 

El curs, dirigit sobretot a pares i mares, però també a qualsevol persona interessada en aquesta temàtica, es durà a terme el proper dissabte 5 d’octubre a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Solsona, de 8:30 a 14:30 h, i el nombre de places serà limitat.   El cost és de 36 € i les inscripcions es podran fer fins el proper 3 d’octubre contactant amb Creu Roja El Solsonès al 973480652 / 616415760 o elsolsones@creuroja.org.
 

 

Participació