trànsit

Solsona reordena la mobilitat a la zona poliesportiva per guanyar places d’estacionament i millorar la seguretat

El carrer de Salvador Espriu passarà a ser unidireccional i s’hi senyalitzaran tots els estacionaments en bateria

per Redacció, Solsona, 17 de setembre de 2019 a les 16:32 |

Guanyar espai d’estacionament per evitar col·lapsar els carrers limítrofs a zona esportiva en dies de campionats i millorar-ne la seguretat viària. Aquests són els objectius de la reordenació de la mobilitat al carrer d’en Salvador Espriu, que es durà a terme la setmana vinent. 

Aquest vial passarà a ser unidireccional en sentit de baixada des de l’encreuament amb el carrer de Pere Màrtir Colomés fins al de Joaquim Blume i exclusivament de pujada en el petit tram comprès entre Pere Màrtir Colomés i la plaça dels Ocells. Així mateix, al llarg de tot el carrer se senyalitzaran places d’estacionament en bateria a la banda dreta en sentit descendent. Actualment són en línia al tram inferior del vial, mentre que al superior no n’hi ha de senyalitzades.     


L’alcalde i responsable Governació, David Rodríguez, explica que el veïnat ha demanat en diverses visites de barri que s’actuï en la mobilitat de la zona esportiva, ja que “en dies de partits i campionats no hi ha suficient espai per al doble sentit de circulació, atès el volum de vehicles aparcats”. 

 

Participació