Carnaval

El Carnaval de Solsona posa en marxa els seus concursos

Oberts el terminis de La Bata, Cartell i Sucres del Carnaval

per Redacció, Solsona, 17 de setembre de 2019 a les 07:36 |

La Bata de Carnaval Arreu del Món XV


L’Associació de Festes del Carnaval de Solsona torna a posar en marxa el concurs de “La Bata Arreu del Món” per 15è any consecutiu. 


El concurs premiarà les fotografies que mostrin la bata de Carnaval en els llocs més originals o inhòspits, emblemàtics o coneguts, etc. 

L’Associació de Festes del Carnaval anima a tothom a fer-se alguna foto amb la bata de Carnaval. Qualsevol indret pot ser bo, ja que no només es valora llunyania sinó que es premia l’originalitat, creativitat o sorpresa de la fotografia. 

Sota el nom “La bata del Carnaval arreu del món”, el concurs quedarà obert fins el dia 30 de Gener de 2020. Es premiarà la persona guanyadora i dos finalistes. 

Els interessats podeu fer arribar les vostres fotografies a través de correu electrònic a l’adreça info@carnavalsolsona.com; a través de correu convencional a l’apartat de correus núm. 67 de Solsona; o bé deixant-les a l’Oficina de Turisme del Solsonès. Amb la fotografia cal adjuntar-hi el nom i cognoms del concursant, així com també un telèfon de contacte. 


Totes les fotografies que es recullin s’exposaran durant la festa solsonina. Les fotografies dels 3 guanyadors passaran a formar part de l’arxiu del Carnaval, i les fotografies restants es podran passar a recollir els dies posteriors al Carnaval a l’Oficina de Turisme del Solsonès. Concurs Cartell del Carnaval de Solsona 2020


Participants: tota persona interessada. També hi poden participar les no interessades i les mig interessades.

Tema: lliure
En el cartell hi ha de posar: 50è Carnaval de Solsona
Mida: A3 (vertical)
Nombre de cartells: indefinit. Han de ser rigorosament inèdits

Identificació: darrere del cartell hi ha d’haver el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor dins un sobre tancat

Trameses: Associació de Festes del Carnaval de Solsona (apartat de correus núm. 67) o l’Oficina de Turisme del Solsonès (Ctra. de Bassella, 1)

Admissió: fins al 14 de Novembre de 2019
Veredicte: 22 de Novembre de 2019

Premi: 200 euros, 2 abonaments L’organització comunicarà personalment la data i el lloc de l’entrega del premi a la persona guanyadora.

Notes: Els cartells que no segueixin les normes anteriorment esmentades quedaran fora del concurs.

Amb tots els cartells presentats es farà una exposició durant els dies del Carnaval.
El cartell guanyador quedarà en propietat de l’Associació. En cas de voler recuperar les obres no premiades us podeu posar en contacte amb qualsevol membre de la junta passat Carnaval.
L’autor del cartell guanyador haurà de facilitar a l’Associació l’obra en format digital i sense marca d’aigua.
L’organització es reserva el dret de modificar, alterar o anul·lar les bases del concurs sense previ avís.Concurs Sucres del Carnaval 2020


Participants: tota persona interessada major de 16 anys. També hi poden participar les persones no interessades i les mig interessades. 

Temàtica: lliure i relacionada amb el 50è Carnaval de Solsona. 
Dissenys: s’han de presentar sis models diferents. Han de ser rigorosament inèdits. 
Mida: el tamany és de 413 píxels x 709 píxels, 300ppp (descarrega aquí les bases i les plantilles). 
Color: blanc i negre 

Identificació: s’han d’entregar en format digital i sense marca d’aigua a l’adreça electrònica info@carnavalsolsona.com. Ha de constar: nom i cognoms, edat i població. 
Admissió: s’acceptaran els dissenys fins el 31 de octubre de 2019. 
Veredicte: 4 de novembre de 2019. 

Premi: 1 abonament unipersonal pel Carnaval 2020. L’organització comunicarà personalment la data i el lloc de l’entrega del premi a la persona guanyadora 

Notes: 

Els dissenys que no segueixin les normes anteriorment esmentades quedaran fora del concurs. Amb tots els dissenys presentats es farà una exposició durant els dies del Carnaval. El conjunt dels sis models guanyadors quedarà en propietat de l’Associació. L’autor del disseny guanyador haurà de facilitar a l’Associació l’obra en format digital i sense marca d’aigua. 

L’organització es reserva el dret de modificar, alterar o anul·lar les bases del concurs sense previ avís.


Per a qualsevol dubte, pregunta, aclariment o qualsevol altra cosa podeu dirigir-vos al correu electrònic info@carnavalsolsona.com. 

 

Participació