AMPANS i AMISOL col·laboraran en la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual al Solsonès

per Redacció, 27 de febrer de 2012 a les 11:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president d'AMISOL, Josep M Borràs, amb el president d'AMPANS, Domènec Casasayas

La Fundació AMPANS (Bages) i l’Associació AMISOL (Solsonès), dues entitats dedicades a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, han signat aquesta tarda un conveni marc de col·laboració amb l’objectiu de fomentar la formació i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual al Solsonès. 
El conveni marc que han signat els presidents d’ AMPANS, Domènec Casasayas, i d’AMISOL, Josep Maria Borràs,  estableix les línies de col·laboració entre els professionals i el personal tècnic de les dues organitzacions, per impulsar conjuntament la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i la formació per accedir a un lloc de treball, ja sigui a l’empresa ordinària o a través del centre especial de treball. 
 
El document acordat entre les dues entitats recull els següents àmbits de col·laboració: la formació, la realització de pràctiques en el lloc de treball, l’acompanyament en el procés d’inserció, la coordinació entre entitats en el seguiment de cada persona i l’orientació i el suport a l’empresa interessada en la contractació de persones amb discapacitat.  
 
La col·laboració entre AMPANS i AMISOL també preveu accions conjuntes en el camp de la prospecció a les empreses de la comarca, i la sensibilització i difusió per fomentar la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. 
 
D’aquesta manera, a través de la col·laboració entre dues entitats de comarques veïnes, es facilitaran més oportunitats de formació i d’inserció laboral per a les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Solsonès. AMISOL derivarà a AMPANS les persones candidates a rebre formació o que demanden un lloc de treball, i els tècnics de les dues entitats treballaran coordinadament en la gestió i seguiment de cada cas. 

 

Participació