sorteig

...us convidem al Cine París

per Redacció, Solsona, 11 de setembre de 2019 a les 16:49 |


Quien a hierro mata

En un poble de la costa gallega viu Mario, un home exemplar. En la residència d'ancians en la que treballa com a infermer tots l'aprecien. Quan el narco més conegut de la zona, Antonio Padín, tot just sortit de la presó, ingressa en la residència, Mario tracta que Antonio se senti com casa. Ara, els dos fills de Padín, Kike i Toño, estan al comandament del negoci familiar. Però una fallada en una operació portarà Kike a la presó i els generarà un gran deute amb un proveïdor colombià. Toño recorrerà a l'infermer perquè intenti convèncer el seu pare que assumeixi el deute. Però Mario té els seus propis plans.Angry Birds 2

En aquesta nova aventura, tant els porcs com els ocells hauran d'unir les seves forces per fer davant Zeta, el brivall interpretat per Leslie Jones. Zeta ha vingut des de la seva illa glaçada a la recerca d'un lloc més còmode per viure, però la seva arribada està a punt de posar la vida de Red (Jason Sudeikis), Chuck (Josh Gad), Bomb (Danny McBride), Leonard (Bill Hader) i companyia potes enlaire. Seqüela de la pel·lícula 'Angry Birds'.
 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i és tan senzill com omplir el següent qüestionari:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació