CDR Solsonès

Comunicat del CDR Solsonès

per CDR Solsonès, Solsonès, 10 de setembre de 2019 a les 07:33 |
Acció dels CDR Solsonès a un dels túnels de la comarca | CDR Solsonès
 

Llançament d'octavetes a la Plaça Major de Solsona durant la visita del president Torra Foto: CDR SolsonèsDes que vam néixer com a moviment que se sent subjecte polític, els CDR hem utilitzat la protesta no violenta com a mitjà legítim per aconseguir millores socials i assolir la República.
Tot i així, tenim més de 700 activistes encausades, algunes condemnades, i la Generalitat de Catalunya n'és la demandant en molts casos.

La realitat és que ens han volgut desmobilitzades i criminalitzades, a cops de denúncies i a cops de muntatges policials, i també amb l'acusació particular DE la Generalitat de Catalunya.
La realitat és que s'han promogut pactes de la vergonya en les nostres institucions només per salvar la cadira, el sou, el poder, traint així el mandat DE l'#1O, el poble. La democràcia.


Els partits polítics no han estat capaços de buscar una estratègia conjunta i han posat l'interès partidista per davant de la voluntat del poble.  El President de la Generalitat de Catalunya segueix fent procesisme i n'és d'una autonomia i no pas de la nostra República .

No sou benvingut Sr. Torra, no, i aquells que obliden la història estan condemnats a repetirla.
No heu complert cap promesa electoral, no només el vostre partit, cap partit dels que es fan dir independentistes i Republicans.
Els #cdrSolsonès, els #CDREnXarxa, mai hem renunciat a l'objectiu comú de fer República.
Els CDR seguim, no defallim i, malgrat siguin temps incerts, dempeus, lluitarem fins a la plena llibertat.

CDR Solsonès

 

Participació