Policia Local

Una vintena d'aspirants s'examinen per optar a dues places de policia local de Solsona

per Ramon Estany, Solsona, 21 d'agost de 2019 a les 07:38 |

Aquest dimarts 20 d'agost, la sala cultural de l'ajuntament de Solsona ha acollit l'examen de cultura general i la prova teòrica del concurs-oposició convocat per l'ajuntament de Solsona per proveir dues places d'agents de la policia local. 
En les dues proves hi han pres part una vintena d'aspirants, de la cinquantena que van inscriure's al concurs, i  que són els que han superat prèviament les proves d'aptitud física i de català.


L’exercici prova de cultura general, consistí en respondre un qüestionari de 50 preguntes en un període màxim de 60 minuts, 50% de preguntes  relatives a coneixements de cultura general a un nivell concordant amb el títol acadèmic requerit, i el 50% restant relatives a coneixements sobre l’actualitat política, social, cultural i territorial del municipi de Solsona.
Pel que fa a la  prova teòrica, consistia en respondre 3 preguntes elaborades pel tribunal en un període màxim de 60 minuts.

Els aspirants ja es troben a la part final del procés de selecció, i les properes proves que hauran de passar seran un psicotècnic i una revisió mèdica.

Actualment la Policia Local de Solsona està integrada per nou agents, dos caporals i dos interins. La convocatòria que hi ha en curs en aquests moments servirà per cobrir dues places d’agent i constituir una borsa de treball.

 

Participació