llibres

Els contes del gosset guagüiguau han visitat la casa de colonies LA CARRAL

El metge i escriptor solsoní Toni Fernández ha presentat el seu conte als infants i joves de la Casa de colònies

per Redacció, Riner | 14 d'agost de 2019 a les 07:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Aquest dimarts a la tarda, el metge i escriptor solsoní ha portat els contes del Guagüiguau a la mainada que està passant uns dies de vacances a la casa de colònies de La Carral. Allí, els nens i nenes s'ho han passat d'alló més bé llegint i comentant els contes.


 

"Fer un conte amb un personatge simpàtic, infantil i solsoní" , aquesta va ser la idea que va tenir el metge solsoní Toni Fernández quan va editar alguns dels contes que ell ja havia explicat als seus fills quan eren petits.
Així va nèixer en Guagüiguau, un gosset simpàtic que juga amb els nens i passa aventures divertides al casc antic de Solsona.


El conte, titulat EN GUAGÜIGUAU I EL GEGANT JOVE, compta amb dibuixos fets per la Susanna Miravete, il·lustradora solsonina que ja ha posat imatge als contes del Carnaval.
Amb tot, Fernández subratlla que és un conte per passar l'estona, sense missatges però tampoc amb actituds transgressores, per què el conte "és molt simple".


Fernández és casat, amb dos fills, llicenciat en medicina el 89, especialista en medicina interna, master en ergonomia,master en gestió hospitalària per ESADE, coordinador internacional de trasplantaments, expert en fatiga crònica, fibromiàlgia i sensibilitat química múltiple, coordinador de la unitat de fatiga crònica de CIMA Barcelona, coordinador i fundador de la unitat de FM,SFC,SQM del Centre Sanitari del Solsonès, coordinador i fundador de la unitat de FM,SFC,SQM d'Altahia (Manresa, Barcelona), membre fundador i coordinador per a España del grup europeu d'investigació de la fatiga EUROMENE.

 

Participació