Futbol

Èxit de participació al 5è Campus de futbol formatiu del CF Solsona i Futbol Base Solsona Arrels

per Redacció , Solsona, 9 d'agost de 2019 a les 10:54 |
Lliurament d'obsequis
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto general del camp


El Campus d’Estiu del FBSA i el CF Solsona tanca la seva 5a edició amb més de 50 nens i nenes que han anat passant per les 5 setmanes en que s’ha desenvolupat, començant el 25 de juny i finalitzant el passat divendres 26 de juliol i assolint una màxima participació la darrera setmana amb 42 nens i nenes.

Llançament de penals


Amb un evident èxit de participació els jugadors i jugadores dedicaren les tres primeres setmanes a aprendre i millorar els continguts tècnics i tàctics del futbol prenent com exemple didàctic els millors jugadors d’èlit que veuen per la tele. Les sessions es tancaven cada dia amb competicions entre equips de la “Premier League” i els divendres en sortia el campió.

Llançament de faltes


La 4a setmana es destinà a descobrir les diferents posicions que existeixen en un equip de futbol amb l’ajuda i exemple dels millors jugadores professionals que destaquen en cada posició. Aquesta setmana es tornà a gaudir d’una competició amb les millors seleccions del Mundial Femení jugat aquest estiu.

Participants de la darrera setmana


La darrera setmana s’enfocà a la millora de la tècnica individual en el llançament de faltes, penals..etc organitzant competicions amb exercicis de punteria, llançament de penaltis, faltes, fitxatges i jocs diversos amb la pilota sempre com a protaqonista principal. El darrer dia la pilota deixà pas a l’aigua....la que es va “liar” al camp amb les batalles d’aigua, tots vàrem acabar ben xops!!!!. Al final un berenar i festa de cloenda amb repartiment de records i premis per a tots els participants.

Les nostres monitores


Des del dels clubs felicitar a tots el participants pel seu bon comportament, ganes d’aprendre i passar-ho bé, agrair al director esportiu del campus, Agustín Alcázar, per la dedicació i bona organització i als monitors que hi han passat (Pere Barbens, Maria Torra, David Solé, Angel Pérez i Carlos Doménech i Nuria Serra) per la seva col·laboració.

L’any vinent més i millor!!!
 


  

 

Participació