Gremi d'Hostaleria

La tapa del Bar Castell, la més votada pels participants a La mà de tapes 2019

La iniciativa gastronòmica s'ha consolidat amb un major nombre d'establiments i participació

per Ramon Estany, Solsona, 9 d'agost de 2019 a les 07:39 |
La Tapa del Bar Castell
Finalitzada l'edició d'enguany de la ruta de tapes per Solsona, La Mà de Tapes 2019, el Gremi d'Hostaleria del Solsonès ha donat a conèixer les tapes més votades pels participants.
El primer lloc ha estat per la "Vedella a la jardinera" del Bar Castell. En segon lloc ha quedat "Volcà nevat en erupció", d'El Crostó. I en tercer lloc, "Flor de rosbeef" del MesIgual.

També s'ha donat a conèixer el guanyador del sorteig entre tots els participants, de l'experiència gastronòmica Moritz a Barcelona i d'una nit d'hotel, que ha estat Lluís Falp @llfalp

Des del Gremi s'ha fet una valoració molt positiva de l'edició d'enguany de La mà de Tapes, que ha tingut un increment d'oferta d'establiments i dies (de 16 a 23 establiments i una setmana més que l'any passat).
Les tapes han estat tot un fenomen social i gastronòmic aquest mes de juliol, com han explicat des del mateix gremi. El mínim de tapes que han servit alguns establiments ha estat d'un centenar, però un ha arribat a 790.
Aquest cop, més de 80 participants han complert la ruta (han fet la meitat més una  de les tapes que s'oferien, si bé 6 participants han fet la proesa de fer-les totes).


Finalment, el Gremi agraeix el patrocini un any més de la casa Moritz, el treball de l'Erika Escudero en el disseny del cartell i a Gràfiques Dach per la impressió dels fulletons. I com no, als establiments i participants, que són l'ànima d'aquesta iniciativa.

 

Participació