Penya Barcelonista

La Penya Barcelonista Solsona i Comarca gran triomfadora als diferents actes del Gamper

per Ramon Estany, 7 d'agost de 2019 a les 08:06 |

El 3 i 4 d'agost, una delegació de la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca assistí al 40è Congrés Mundial de Penyes del Barça i als següents actes:  I Torneig Penyes Pàdel Tour, VIII Torneig de Cartes de Penyes, Sopar popular a l’esplanada de l’Auditori, Dinar de Gala del Congrés , II Torneig Penyes Futbol Games i Gamper. 

Destacar la gran actuació de la Nostra Penya en tots els actes del Gamper lo que va ser reconegut per diferents penyes i pel mateix FCBarcelona.
Guanyadors del 1er Torneig Penyes Pàdel Tour amb la parella Jordi Lopez i Alberto Sese els quals van fer uns partits espectaculars fins aconseguir el triomf final.

Gran paper de les 2 parelles al VIII Torneig de Cartes on Jordi Balletbo - Sergi Montraveta van estar apunt de revalidar el titol guanyat en la passada edició.
L'altra parella formada per  Marc Olle - Manuel Villarraso van jugar a molt bon nivell i tambe van quedar entre els primers classificats.

La Penya tambe va ser present amb els penyistes , Juan Manuel Monsalve, Marc Carrasco, Rafa Magin i Marc Campus al II Torneig Penyes Futbol Games representant  la Penya i la Federació de Ponent Nord ja que van ser els primers classificats al Torneig de la Federació celebrat a Solsona el 1 de Maig.

Els nostres penyistes van fer un Torneig Espectacular quedant en 2a Posició jugant la final contra la Federació del Món.
En el Congrés, van ser-hi presents Ramon Malé,  Pascual Montoya ,Pep Bonvehi i Jordi Sendarrubias de la Junta. Els nous reptes esportius van marcar el discurs del president i altres membres del FCBarcelona.  
A nivell esportiu, El Barça s'imposà 2-1 davant l'Arsenal i s'endugué el Gamper.
 
 
 
 
 

 

Participació