Creu Roja

Donació de l’Escola Arrels I al Rebost solidari

El donatiu de 1000€ prové de la recaptació que es va dur a terme durant la 23ª Fira de la Solidaritat

per Redacció , Solsona, 24 de juliol de 2019 a les 07:10 |
l’Escola Arrels I va lliurar a Creu Roja El Solsonès part de la recaptació econòmica obtinguda durant la 23ª Fira de la solidaritat
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
El dia 12 de juliol, l’Escola Arrels I va lliurar a Creu Roja El Solsonès part de la recaptació econòmica obtinguda durant la 23ª Fira de la solidaritat que es va celebrar el passat 7 d’abril de 2019 a la mateixa escola.

 
El donatiu es destinarà a cobrir les despeses de gestió del projecte per part de Creu Roja, al manteniment del magatzem d’aliments i al transport i compra puntual d’aliments bàsics, com la llet, quan les existències del magatzem no siguin suficients per cobrir les necessitats de les famílies beneficiàries. 

 

L’aportació de l’any anterior va permetre comprar un transpalet elèctric per a poder moure els palets


Aquesta aportació ens serveix per seguir desenvolupant el projecte any rere any i anar millorant les tasques que realitza el voluntariat. L’aportació de l’any anterior ens va permetre comprar un transpalet elèctric per a poder moure els palets i caixes d’aliments del magatzem, tasca que fins aleshores es feia de forma manual.   

 
Des de Creu Roja, agrair un cop més la col·laboració i solidaritat de l’Escola Arrels I i de totes les persones que van participar a la Fira. 
 

 

Participació