Creu Roja

Fi del curs de Primers Auxilis

per Redacció , Solsona, 23 de juliol de 2019 a les 14:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els dies 9 i 11 de juliol es va dur a terme a Solsona el curs de Primers Auxilis bàsics, organitzat per Creu Roja El Solsonès, i que va tenir molt bona acollida entre els participants. La formació es va impartir a la delegació de la Cambra de Comerç de Solsona, que va cedir gratuïtament l’espai, i hi van participar 8 persones.
 

Durant el curs els alumnes van aprendre, tan a nivell teòric com pràctic, quins són els passos a seguir davant d’una emergència, les tècniques de suport vital bàsic per salvar la vida a algú que ha patit una aturada cardiorespiratòria, incloent-hi l’ús d’un desfibril·lador. També van practicar la maniobra de Heimlich, que és la maniobra que s’utilitza en cas d’ennuegament; i van veure com tractar els diferents tipus d’hemorràgies, ferides, talls, fractures i alteracions de la temperatura corporal (cop de calor, hipotèrmia...). 
 

Durant el segon semestre de l’any s’organitzaran també un curs específic de Suport Vital Bàsic i DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic) i un altre de Primers Auxilis en infants i nadons, ambdós de 6 hores de durada. Com que les places seran limitades, aquelles persones que hi estiguin interessades poden sol·licitar informació o fer la preinscripció trucant al 973480652 o enviant un correu electrònic a elsolsones@creuroja.org.
 

 

 

Participació