sorteig

Guanyadors d'entrades al Cine París

per Redacció, Solsona, 20 de juliol de 2019 a les 08:14 |

Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i els guanyadors han estat:
ALBA COLELL

LUCAS GALLEGO

Los Japón

El 1614 una expedició japonesa encapçalada pel nét de l'emperador va desembarcar al poble sevillà de Coria del Río, i l'hereu al tron es va enamorar d'una bonica sevillana, va formar una família i mai no va tornar al Japó.

400 anys després, l'Emperador Satohito mor i l'hereu legítim resulta ser Paco Japón, veí de 37 anys de Coria del Río. La vida de Paco i de la seva família canviarà dràsticament en veure's de la nit al dia vivint al Palau Imperial i preparant-se per ser els nous Emperadors del Japó. El xoc cultural i lingüístic entre japonesos i andalusos provocarà situacions còmiques i desenraonades en aquesta aventura on Orient i Occident es donen la mà.


 La biblioteca de los libros rechazados

Un curiós bibliotecari decideix allotjar tots els llibres que han estat rebutjats per les editorials. Un dia, una jove escriptora descobrirà aquesta biblioteca que amaga grans tresors, un d'ells serà la novel·la 'Les últimes hores d'una història d'amor', escrita per Henri Pick. El desconegut escriptor, mort dos anys abans, era un cuiner que mai no va llegir un llibre i no va escriure cap altra cosa que la llista de la compra, segons la seva dona. Quan el llibre es converteixi en un èxit de vendes, un obstinat i escèptic literari buscarà el rerefons i els orígens de Pick. Per a això s'unirà amb la filla del misteriós i anònim escriptor, i intentarà desentranyar tota la trama que s'amaga darrere d'aquesta història.


 
 

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació