Educació

Adjudicada la construcció de l'escola El Vinyet

L'obra ha estat adjudicada a 1953 Grup Soler Constructora, SL

per Ramon Estany, Solsona, 18 de juliol de 2019 a les 10:30 |
 
Després que el passat mes de desembre el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic estimés parcialment el recurs presentat pel Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques, la Cambra de Contractistes d'Obres de Catalunya i l'Associació Catalana d'Empreses Constructores d'Obres Públiques contra el plec de clàusules de licitació d'Infraestructures de la Generalitat i alguns criteris d'adjudicació i s'hagués de tornar a licitar i obrir un nou procés per a la presentació d'ofertes per part de les empreses interessades, el projecte de l'escola El Vinyet ja té una constructora que se'n farà càrrec.
 
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU ha adjudicat aquesta setmana l'execució de les obres de nova construcció de l'Escola El Vinyet de Solsona per un contracte de 5.465.499,62 € IVA inclòs (21,00%). La durada de les obres serà d'un any i mig, i l'obra ha estat adjudicada a 1953 Grup Soler Constructora, SL.

 
El projecte de l'escola El Vinyet preveia entrar en funcionament el curs 2020-2021, acollint 200 alumnes i una quinzena de professors, amb uns superfície construïda de 3.000 m2 i proveïda amb energia sostenible.


 

 

Arxivat a:
Cultura, El Vinyet, Solsona
Participació