Biblioteca de Solsona

Roc Albets és l’autor del punt de llibre del quart aniversari de la Biblioteca Carles Morató

per Redacció, Solsona | 17 de juliol de 2019 a les 10:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’alumne de l’escola Setelsis Roc Albets i Subirà, de 7 anys, és l’autor del disseny del punt de llibre editat enguany per commemorar el quart aniversari de la Biblioteca Carles Morató de Solsona. Recentment, se li ha fet el lliurament del premi com a guanyador del concurs convocat a través de l’equipament amb la col·laboració del Pla Educatiu d’Entorn.

La proposta de Roc Albets porta per lema “Llegir et dona ales” i és il·lustrada amb un ratolí que per mitjà dels llibres es converteix en un ratpenat. En aquesta edició del Concurs de punts de llibre de la Biblioteca Carles Morató hi han participat 19 infants de cicle inicial de primària de diversos centres educatius.


Les persones usuàries de l’equipament poden recollir exemplars del punt de llibre gratuïtament al taulell. Susi Rodríguez, en representació del personal de les instal·lacions, ha fet entrega al guanyador d’un val de 25 euros per bescanviar per material de dibuix.

 

Participació