Patinatge

Aissata Diallo, Aina Vilà i Anna Nosàs aproven els seus respectius certificats de patinatge artístic

Certificats al Club Patinatge Solsonès

per Redacció, Solsona, 11 de juliol de 2019 a les 15:20 |
Paula Pineda, Aina Vilà i Aissata Diallo

Set patinadores del C. P. Solsonès van presentar-se diumenge passat, 7 de juliol, a Torrente de Cinca per afrontar-se a les proves de nivell que exigeix la Federació Catalana de Patinatge per ascendir en les diferents categories de patinatge artístic. 
Aissata Diallo, Aina Vilà i Paula Pineda, es van examinar durant el matí de la categoria iniciació D. L’Aissata i l’Aina van aprovar, aconseguint així posicionar-se a la categoria iniciació C per a les properes competicions. La Paula va estar molt aprop d’aconseguir-ho, però degut a un error en la cabriola no va poder endur-se la superació del nivell. 

Victòria Nosàs i Irina Lara


Victòria Nosàs i Irina Lara van desenvolupar el disc de la categoria iniciació A, per elles, aquesta vegada tampoc hi va haver sort. En les proves de certificats, no poden cometre’s errors, doncs és el moment de demostrar el domini de la tècnica i els estils de cada categoria. Per tant, es tracta d’unes proves amb alt grau d’exigència, i tot i que la Victòria i la Irina van desenvolupar un disc molt precís, alguns errors van fer que no aconseguissin passar de nivell. 
Finalment, a la tarda, va ser el torn de la Mercè Cardona i de l’Anna Nosàs. Ambdues també van demostrar molt bona coordinació i estil en la categoria B. Però en aquesta ocasió, només va assolir el seu certificat l’Anna i, per tant, ja podrà competir en la categoria iniciació A en les properes competicions. 

Mercè Cardona i Anna Nosàs


Les convocatòries de certificats són diverses durant l’any, així doncs, Paula, Victòria, Irina i Mercè animem a presentar-vos de nou per poder aconseguir formalment els vostres nivells i poder aprofundir en els següents. Per altra banda, felicitem a l’Aissata, l’Aina i l’Anna per aquests assoliments en aquesta ocasió. 
 

 

Participació