Escola Setelsis

S'acaba el programa Escola Nova 21. Seguim!

El Programa Escola Nova 21 s'acaba aquest estiu

per Redacció, Solsona, 10 de juliol de 2019 a les 12:47 |


Fa tres anys l'escola Setelsis va ser escollida com un dels 30 centres de la mostra d'EN21. Aquell repte va significar una formació intensa i un replantejament pedagògic per seguir oferint la millor escola possible als nens i nenes.
La formació de la primera setmana de juliol a Barcelona va culminar aquest treball. L'intercanvi de metodologies i punts de vista, les visites i residències a altres escoles, el seguiment per part de l'equip d'EN21 han donat bons fruits.

Ara els reptes segueixen. Si un concepte ha quedat clar durant aquest temps és que si pares de formar-te, d'innovar, segur que vas enrere perquè les evidències científiques sobre ensenyar i aprendre van avançant i l'escola ha d'avançar amb elles.
Dissabte passat, el diari ARA il·lustrava un article amb una foto d'una part del claustre de Setelsis fent formació d'EN2. L'article es feia ressò d'un estudi de la Fundació Bofill que entre les seves conclusions deia: els mestres en formació permanent generen un impacte positiu en el rendiment acadèmic de l’alumnat, un impacte que és similar al que s’aconsegueix amb reduccions de ràtio alumnes-mestre, i superior a l’efecte que té comptar amb professors auxiliars.

El camí segueix: nous reptes, nous propòsits.
Bon estiu!

 

Participació