Salut

Termini fins divendres per la revisió esportiva amb prova d’esforç

Qui estigui interessat en realitzar aquesta prova, s’ha d’inscriure al Centre Sanitari del Solsonès abans d’aquest divendres dia 12

per Redacció, Solsonès, 8 de juliol de 2019 a les 15:21 |

Per tal de començar a planificar la propera temporada esportiva, gràcies a un acord subscrit amb el CIMETIR (Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació d’Althaia), s’ofereix el servei de revisions esportives amb prova d’esforç.

La prova inclou la realització de antropometria: control del pes, talla i determinació de la complexitat corporal, lipometria: estudi del percentatge de greix muscular i ossi del cos, exploració bàsica general: exploració per aparells i sistemes, revisió cardiopulmonar, revisió aparell locomotor, espirometria en repòs: determinació de la capacitat pulmonar, electrocardiograma en repòs, prova d’esforç monitoritzada amb bicicleta estàtica. Als menors de 8-10 anys, en funció de l’alçada, se’ls realitzarà la prova amb el test de Harvard. 


El cost d’aquesta prova, que ha de ser executada per un professional degudament acreditat, ascendeix a 80 € però, per tal de facilitar la pràctica esportiva, des del Consell Comarcal del Solsonès se’n subvencionen 15 € als esportistes que pertanyen a clubs i entitats esportives de la comarca, als esportistes federats del Solsonès i als menors que pertanyen a clubs de la comarca que promouen l’esport base.

Els interessats en fer-se aquesta revisió poden passar a inscriure’s al Centre Sanitari del Solsonès fins el dia 12 de juliol. Us informem que serà necessari deixar un avançament de 30 € en el moment de la inscripció.

Posteriorment ens posarem en contacte amb els inscrits per informar-los del dia i hora que es farà la revisió.

 

Participació