Circ del Solsonès

Activitats extraescolars 2019-2020 de l'Associació de Circ del Solsonès

per Redacció, Solsona, 8 de juliol de 2019 a les 15:18 |

El dimecres 10 de juliol s'obre el període d'inscripcions per les activitats extraescolars d'infants i adolescents pel curs 2019-2020 de l'Associació de Circ del Solsonès. Per tal d'inscriure's s'haurà d'enviar un mail, des de la data senyalada, al correu circsolsona@gmail.com expressant la voluntat d'apuntar-se al curs.

L'activitat es durà a terme a partir de l'octubre al gimnàs de l'Escola Setelsis on el grup infantil, de 6 a 12 anys, realitzaran el curs els dilluns de 17.30 a 19h. Aquest any una de les principals novetats de l'Associació és l'obertura del grup d'adolescents, de 13 a 16 anys, que realitzaran el curs els dimarts de 17.30 a 19h.


El cost del curs serà de 15€ de matrícula, que es pagarà en el moment de la inscripció, i de 28€ mensuals. Per tal que els infants que feien el curs l'any passat puguin gaudir de continuïtat se'ls hi donarà preferència en el moment de la inscripció i després, per cobrir les places restants, es tindrà en compte l'ordre d'enviament del correu.

Al setembre també donarem informació sobre les classes per adults i els cursos que es duran a terme a Sant Llorenç de Morunys.

Per més informació envia'ns un correu a circsolsona@gmail.com o visita'ns a l'Instagram @telasolsonina.

 

Participació