Llibres

Isidre Domenjó presenta «Som de poc dir» amb gran èxit de públic a Sant Llorenç de Morunys

L'obra, que indaga en la identitat del Pirineu a través dels monosíl·labs, es dóna a conèixer el proper dissabte 6 de juliol a les 8 del vespre a la Biblioteca Municipal de Sant Llorenç de Morunys

per Redacció, Sant Llorenç de Morunys | 7 de juliol de 2019 a les 16:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'escriptor i tècnic cultural de la Seu d'Urgell,  Isidre Domenjó, ha publicat un nou llibre: Som de poc dir, una obra que indaga en l'ADN de la gent de l'Alt Pirineu i que té per subtítol El Pirineu, mínimament explicat amb 100 monosíl·labs. L'autor el presentà a Sant Llorenç de Morunys el dissabte 6 de juliol a les 8 del vespre a la Biblioteca Municipal, davant una gran participació de públic.

Segons explica Isidre Domenjó, Som de poc dir es vol endinsar en l'ADN de la població pirinenca tot partint d'una selecció acurada de paraules curtes que en molts casos formen part del vocabulari propi de la regió. De fet, la portada té com a protagonista el mot 'Orc', un dels més utilitzats habitualment per referir-se al caràcter pirinenc.


Amb aquestes línies volem agraïr a tots la tarda que vam passar a la biblioteca de St Llorenç de Morunys, un llibre on coneixem tot el Pirineu amb 100 monosíl-labs.
1000 gràcies a tots i fins al proper acte.

Bon estiu!

 

 

Participació