Patinatge

Èxit total del Solsona Patí Club organitzant el Campionat Territorial Benjamí, Aleví i Infantil

Ares Navarro frega el podi aconseguint plaça directa al Campionat de Catalunya

per Redacció, Solsona, 6 de juliol de 2019 a les 16:20 |
alguns dels patinadors infantils que varen participar al territorial


Els dies 22 i 23 de juny, al Pavelló Municipal d’Esports de Solsona va ser l’escenari del Campionat Territorial de Lleida per a les categories Benjamí, Aleví i Infantil organitzat pel Solsona Patí Club.

Els entrenaments oficials varen tenir inici el dissabte pel matí on els més de quaranta patinadors vinguts d’arreu de la província lluitarien per aconseguir plaça pel Campionat de Catalunya i pel Campionat Federació català. 


El Solsona Patí Club va ser l’organitzador i a més comptàvem amb la participació de la nostra patinadora ARES NAVARRO a la categoria Infantil.

L’ Ares va realitzar uns excel·lents entrenaments i per la tarda hauria de realitzar el seu programa curt. La nostra patinadora va sortir al programa amb una mica de falta de concentració realitzant petits errors que la farien situar-se en vuitena posició provisional. Aquesta posició no era dolenta però ens feia obrir els ulls de la bona feina que estem duent a terme i així programar un bon programa llarg i tenir opcions a lluitar per una millor classificació.

Fotografia de la nostra entrenadora Ester Fornell i Ares Navarro


Al programa llarg la nostra patinadora solsonina va sortir amb molta concentració, va estar molt atenta a totes les indicacions durant els entrenaments previs i va patinar de forma molt correcta sols amb l’error d’un salt. Aquest fet la va situar com a segona millor puntuació del programa llarg i la va fer remuntar fins a la quarta posició final.

Aquest fet ens va fer saltar d’alegria perquè Ares Navarro aconseguia una plaça pel Campionat de Catalunya on tant sols les quatre millors patinadores de la província hi tenen plaça.  Volem destacar que hem superat amb escreix els objectius classificatoris marcats per aquesta temporada i l’equip tècnic està molt satisfet per la feina que s’està portant a terme tant per la nostra patinadora Ares com per la resta de patinadors del club.


A la hora de la cloenda un petit grup de patinadors del Solsona Patí Club ens van ajudar per la desfilada de patinadors, entrega de medalles i trofeus, i també per l’entrega dels obsequis als jutges, federatius, entrenadors i patinadors. Varen ser un gran equip que van mostrar la bona organització de tota la competició.

Volem agrair a l’Ajuntament de Solsona i al Regidor d’Esports tota l’ajuda per l’organització i per l’entrega de trofeus de la competició.

També volem agrair als nostres SPONSORS la seva ajuda en tot moment per fer possible aquest esdeveniment tant important com és un territorial.

Volem fer també una menció especial a tots els pares, mares, familiars, patinadors, junta directiva i equip tècnic per la bona feina realitzada en tot moment tant en la preparació com durant tota la competició.

Som un petit però GEGANT club.

Moltes felicitats Ares i moltes felicitats Solsona Patí Club!
 

 

Participació