Consell Comarcal del Solsonès

Isabel Pérez i Xavier Vilalta seran els portaveus de la coalició JUNTS al Consell Comarcal

Marc Barbens anuncia que renuncia a l’ens comarcal per dedicar-se a Solsona

per Redacció, Solsona, 4 de juliol de 2019 a les 13:07 |
Isabel Pérez i Xavier Vilalta

Isabel Pérez, regidora de Junts per Solsona, serà la nova portaveu de la coalició JUNTS al Consell Comarcal del Solsonès en la legislatura que començarà aquest proper dilluns. Així mateix, l’alcalde de Pinós, Xavier Vilalta, serà el segon portaveu. Amb aquests nomenaments es preveu crear un tàndem paritari que aglutini d’una banda la fiscalització del govern comarcal i de l’altra les relacions del Consell amb els Ajuntaments de la comarca. 

Paral·lelament, Marc Barbens ha anunciat que renuncia a ser membre del Consell Comarcal per poder-se dedicar els propers anys a la ciutat de Solsona. En aquest sentit, ha apuntat que “com sempre he dit la meva prioritat és Solsona i amb això em vull concentrar”. També ha reblat que “serà molt positiu visualitzar noves persones vàlides i preparades per intervenir en la política comarcal del Solsonès”.


El grup de JUNTS a l’ens supramunicial comptarà amb tres conselleres i quatre consellers: Isabel Pérez (Solsona), Montse Giralt (Olius), Claustre Sunyer (Castellar de la Ribera), Xavier Vilalta (Pinós), Josep Maria Casafont (Navès), Gerard Bajona (La Coma i la Pedra) i Manel Alòs (Pinell de Solsonès). Amb aquest repartiment, la formació reitera la seva voluntat d’apostar per les dones en l’àmbit municipal, fet que ja va quedar palès en la formació de candidatures en les passades eleccions municipals.

Isabel Pérez és llicenciada en dret i exerceix com a procuradora dels tribunals des del 2000. Xavier Vilalta és enginyer tècnic agrícola i té un màster en relacions laborals. Ha treballat com a responsable de recursos humans en una empresa del sector tèxtil durant anys.

 

Participació