Hostaleria

Torna la Ruta de Tapes amb més establiments participants

La Mà de Tapes durarà del dijous 4 al dimecres 31 de Juliol i tothom trobarà la butlleta per a partcipar a tots els establiments participants a partir de dijous 4

per Redacció, Solsona, 3 de juliol de 2019 a les 12:44 |

Enguany es torna a celebrar la ruta de tapes de Solsona " La mà de tapes" 
Organitzada pel Gremi d'Hostaleria del Solsonès i amb el patrocini de Cerveses Moritz, aquest any es busca incrementar el nombre de participants tot i l'èxit de l'any anterior. 

L'edició dels materials l'ha fet com l'any passat la jove cardonina Erika Escudero @erikaesdo & @erikaescudero i la impressió Gràfiques Dach també repetint, des del Gremi es troba bàsic que tota la promoció de la ruta sigui atractiva perquè la gent s'engresqui a participar. 
Aquest segon any la participació dels agremiats ha pujat i hem passat de 16 establiments a un total de 23 i sobretot sense renunciar a una qualitat en les seves tapes. 
 

També s'ha millorat en el premi, aquest any el guanyador/a podrà gaudir d'una experiència gastronòmica a la Fabrica Moritz i d'una nit d'hotel, recordem que per a poder optar al premi s'ha de tastar un mínim de la meitat més una tapa, 12 tapes. 

Com l'any passat la tapa i el quinto tenen un preu de 3 euros. 
La gent també podrà votar la millor tapa, l'any passat el premi va ser compartit entre el Castell i el Sant Roc.
La Mà de Tapes durarà del dijous 4 al dimecres 31 de Juliol i tothom trobarà la butlleta per a partcipar a tots els establiments participants a partir de dijous 4.

 

Participació