Patinatge

Núria i Ares Navarro, del Solsona Patí Club, al trofeu internacional SEDMAK BRESSAN a Itàlia

per Redacció, 1 de juliol de 2019 a les 15:58 |
D'esquerra a dreta, Núria Navarro - l'entrenadora Ester Fornell - Ares Navarro

Els dies 21 de maig fins al 26 de maig, a la ciutat italiana de Trieste, es va celebrar el Trofeu Internacional SEDMAK BRESSAN 2019 on hi participen els millors patinadors internacionals d’arreu del  món sent una competició pertanyent al WORLD SKATE federació internacional de patinatge.

En aquesta competició tant els jutges com els patinadors varen venir d’arreu del món (Àsia, Amèrica, Oceania, Europa i Àfrica) amb un altíssim nivell tant artístic com tècnic.


El Solsona Patí Club hi va tenir el privilegi de participar portant a Ares Navarro de la categoria Espoir (Infantil) i a Núria Navarro de la categoria Cadet.

Ambdues patinadores competien amb patinadores d’altíssim nivell i era la seva primera competició amb el nou sistema de puntuació ROLLART, per tant era un escenari espectacular comptant amb jutges internacionals que puntuen mundials i també competint al costat de patinadores d’altíssim nivell de podis mundials i continentals.

Tant l’ Ares com la Núria havien de treballar durament en tots els seus elements per a saber com han d’evolucionar a partir d’aquell moment.

La Núria va competir amb el seu programa curt mostrant el seu alt nivell tant tècnic com artístic obtenint unes altíssimes puntuacions en tots els apartats situant-la en una desena posició provisional, estant en un grup molt i molt nombrós amb més de trenta patinadores. Aquest fet ens feia obrir els ulls ja que competia al costat de grandíssimes patinadores d’arreu del món que estan situades en els primers llocs dels seus països d’origen. Al programa llarg s’havia d’arriscar però treballant tot el que els PDF del programa curt ens havien indicat podent lluitar per aconseguir estar dins de les millors. La Núria va sortir a patinar amb molta energia i va clavar el seu programa aconseguint ser sisena del llarg, aquest fet ens va obrir els ulls demostrant que anem per molt bon camí. Finalment la nostra patinadora solsonina aconseguia portar el nom de la ciutat dins el TOP 10 de la categoria cadet, un fet espectacular per una patinadora de la ciutat.


La nostra patinadora Ares va competir al grup més nombrós de la competició i sols ho feia amb el seu programa llarg. Després d’un retràs de més de dues hores a l’horari previst, la nostra patinadora havia de sortir a mostrar tot el seu treball però no ho va fer massa bé a causa de diferents elements psíquics i físics. Va aconseguir ser la número trenta de la classificació final, i aquest fet li va fer obrir els ulls cap a on havia de treballar per aconseguir tots els seus objectius programats per aquesta temporada.

Les nostres dues patinadores van realitzar també tecnificacions amb grandíssims entrenadors internacionals podent gaudir de la competició al costat de podis mundials i també de les ensenyances dels seus tècnics.

Volem felicitar a la Núria i a l’ Ares per portar el nom de la ciutat de Solsona a aquesta competició tant important a nivell mundial i aconseguint tant bons resultats.

Moltes felicitats campiones!

 

Participació