Escola Arrels

Graduacions i comiats a Arrels II

per Redacció , Solsona, 25 de juny de 2019 a les 15:15 |
Comiat de l'alumnat de 2n de batxillerat.
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Després d’un llarg camí compartit, al mes de juny arriba el moment de dir adéu a una part del nostre alumnat. Graduats en un cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior, en batxillerat o en ESO alguns joves deixen l’Escola Arrels aquest curs i ens n’hem volgut acomiadar.

El primer acte de comiat va ser el 24 de maig i els protagonistes van ser els 25 nois i noies que han acabat segon de batxillerat. L’acte va tenir lloc al teatre comarcal i va ser un vespre amb molta química. I és que el 2019 ha estat declarat l’Any Internacional de la Taula Periòdica. Comparant les persones amb els elements de la taula periòdica, cadascun d’ells i elles amb les seves virtuts i defectes, emocions, manies... han donat lloc a moltes experiències i reaccions en el seu pas per l’escola.


En aquesta vetllada, l’alumnat va rebre l’orla i un petit record de la mà de les tutores de batxillerat i la directora Mireia Massana, la presidenta de l’AMPA Anna Guilanyà i la titular de l’escola Montse Codina els van dedicar unes paraules.

Graduació de l'alumnat de cicles formatius


A continuació, el divendres 7 de juny vam celebrar l'acte de graduació de l'alumnat de cicles formatius a un auditori de la Sala polivalent ple de gom a gom. Concretament, s’hi va aplegar l'alumnat dels cicles formatius d'Activitats Comercials, Manteniment electromecànic i processos industrials, Sistemes microinformàtics i xarxes, Conducció d'activitats físicoesportives en el medi natural i el d'Administració i finances i també les seves famílies.


Fa uns anys ja que disposem d’un «padrí» (enguany una padrina) de la promoció, una persona reconeguda d’àmbit local i que ofereix a l’alumnat una breu xerrada amb recomanacions diverses i lliura els diplomes. Enguany fou convidada la Glòria Domínguez, actual directora de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona a qui li agraïm novament la seva participació.

Premiats pels millors plans d'empresa i emprenedoria


Durant l’esdeveniment també es van lliurar els premis de la Fundació social i esportiva Arrels als millors plans d’empresa i d’emprenedoria. Es tracta de diversos premis econòmics als millors treballs realitzats durant el curs. La quantia dels premis cal invertir-los en l’adquisició de material relacionat amb el projecte presentat al concurs, o bé per tal que l’emprenedor guanyador del guardó en faci ús per millorar coneixements, en matèries diverses com poden ser l’anglès, la informàtica, l’electrònica o per la matrícula en algun crèdit que sigui de l’interès del guardonat.


Els premis van ser per plans d’empresa relacionats amb experiències educatives a través d’un sistema de realitat virtual, una empresa de mobilitat elèctrica i sostenible a Solsona i un càmping de luxe amb experiències un xic particulars a Cardona.

Aquesta setmana ja només ens queda acomiadar a l’alumnat que acaba l’escolarització obligatòria aquest mes de juny a la nostra escola. Per tant, dijous al migdia tots els joves de l’ESO, professorat i famílies els acompanyarem en el seu acte de comiat que tindrà lloc al teatre comarcal. 

Esperem que tots guardeu un bon record del vostre pas per l’escola i us desitgem molta sort en el futur que s’obre davant vostre. Volem dir-vos de tot cor que aquesta és la vostra escola, que esperem que no l’oblideu i que hi sereu benvinguts sempre que vulgueu.

 

Participació