Centre Sanitari

RECORDATORI del nou horari de l’atenció primària al Centre Sanitari del Solsonès

L’horari d’obertura serà de les 8 del matí a les 8 del vespre ininterrompudament. Fora d’aquest horari es continuarà atenent a les urgències

per Redacció , Solsona, 21 de juny de 2019 a les 17:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


A partir del proper dia 15 de juliol, el Centre Sanitari del Solsonès ajustarà definitivament el seu horari del servei d’atenció primària a la instrucció del Servei Català de la Salut, d’aplicació a tots els centres d’atenció primària de Catalunya.

El nou horari d’obertura destinat a l’atenció primària serà de les 8 del matí a les 8 del vespre. Fora d’aquest horari es continuarà oferint com fins ara el servei d’urgències sense cap canvi.

Aquesta mesura ve impulsada pel Servei Català de la Salut atenent als criteris d’homogeneïtat d’horaris i d’ordenació de la cartera de serveis a tot Catalunya, amb la finalitat de millorar l’equitat territorial en tots els centres d’atenció primària (CAP) i també  millorar les condicions i la conciliació de la vida familiar i laboral dels professionals.
 

 

Participació