CB Solsona

16 anys de Mini Campus d'Estiu de Bàsquet

per Redacció, Solsona, 20 de juny de 2019 a les 07:54 |
Reconeguts jugadors de bàsquet han visitat el Mini Campus del CB Solsona, com l'Audie Norris (Arxiu Lluís Closa)

Foto: Lluís ClosaEl CB Solsona ja té a punt el seu habitual Mini Campus d’estiu de Bàsquet, que enguany celebra la seva 16a edició. Ja és tota una tradició que durant el mes de juliol el Club Bàsquet Solsona organitzi aquesta activitat de lleure estival per tal que els infants passin una bona estona fent esport. Està destinada als nens i nenes de 5 a 13 anys (nascuts entre 2006 i 2014) i es porta a terme en el pavelló municipal durant quatre setmanes (enguany entre l’1 i el 26 de juliol), en torns setmanals. L’horari de l’activitat és de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre. El preu és de 25 € per setmana (75 € tot el mes) i hi ha descomptes en cas de germans. També hi ha beques en casos d’infants que pateixin circumstàncies de vulnerabilitat i dificultats econòmiques.


El Mini Campus es porta a terme amb el suport d’un bona colla d’entrenadors i joves esportistes del club. Tota la informació detallada i el full d’inscripció es por obtenir al web del club:

http://cbsolsona.com/wp-content/uploads/2019/06/Full-dinscripci%C3%B3-minicampus19.pdf

i a través del Facebook (Mini Campus CB Solsona):

https://www.facebook.com/Mini-Campus-CB-Solsona-517966921600565/


Les inscripcions es poden lliuraren efectiu a la tenda de llaminadures EL DRAC, a la plaça Major de Solsona. o bé directament als membres de la Junta Directiva.

Cal portar roba i calçat esportiu; i ampolla o cantimplora amb aigua.
El 26 de juliol se celebra la festa final del MINI CAMPUS, amb berenar inclòs.
 

 

Participació