Patinatge

El Club Patinatge Solsonès present a la Jornada de Patinatge 2019

Set patinadores del C. P. Solsonès participen a la Jornada de patinatge 2019 a la Seu d’Urgell el passat cap de setmana

per Redacció, Solsona, 13 de juny de 2019 a les 15:21 |

El cap de setmana del 8 i 9 de juny set patinadores del C. P. Solsonès estaven convocades a la Jornada de patinatge 2019 organitzada per la Federació Catalana de Patinatge. La Seu d’Urgell va acollir aquest esdeveniment.

El dissabte l’Ariadna Mulet, l’Ariadna Sánchez, la Mercè Cardona, l’Anna Nosàs, la Victòria Nosàs i l’Ares Montaner (categories C, B i A) van emplaçar-se a la capital de l’Alt Urgell per poder endinsar-se i perfeccionar la tècnica “rollart”. Els tècnics que van conduir la jornada van ser Albert Trilla i Ayelen Morales. Ambdós entrenadors, reconeguts nacionalment, van transmetre els objectius de la tècnica que cada cop es vol aproximar més a la dinàmica del patinatge sobre gel incorporant-ne algunes característiques. El nou sistema es basa en la qualitat dels elements executats, la valoració justa de cada un dels elements segons la seva dificultat i la valoració justa de la impressió artística amb base a criteris concrets i objectius. Les patinadores van poder compartir una hora amb cada entrenador.


L’endemà diumenge, va ser el torn de l’Ares Capdevila (categoria infantil), que va poder aprofitar una hora i trenta minuts amb cada entrenador.
La tecnificació va servir per aprofundir amb detall amb els elements claus que serviran per avaluar el nivell de cada patinadora i donar la puntuació final de cada exhibició. L’Iris Capdevila, entrenadora del club, va participar al mateix temps de la jornada, no només acompanyant les patinadores, sinó també aprofitant consells i tècniques per poder perfeccionar en aquesta nova modalitat de puntuació.

 

Participació