Solsona Patí Club

Núria Navarro obté un bon resultat al teritorial i la porta a representar-nos a nivell català

per Redacció, Solsona, 13 de juny de 2019 a les 07:46 |


El 18 i 19 de maig, a Tremp, es va celebrar el Campionat Territorial de Lleida de la categoria Cadet de Patinatge Artístic amb més de 30 patinadores, on totes elles lluitaven per aconseguir una plaça a nivell català.

Del Solsona Patí Club hi vàrem tenir a Núria Navarro i ho va fer d’allò més bé.


El dissabte va començar amb els entrenaments oficial on la Núria va mostrar el gran nivell en que arribava a la competició. A la tarda es varen fer els programes curts obligatoris, on la nostra patinadora ho va fer bé però sense arribar a la perfecció, això li va fer arribar fins a la setena posició provisional, molt propera al podi on les 10 millors patinadores s’ho jugarien tot al programa llarg.

El diumenge es va encetar amb els programes llargs, i la Núria estava dins les deu millors patinadores que es jugarien aconseguir plaça a nivell català.

La Núria va fer un bon llarg aconseguint una boníssima vuitena posició que la classifica automàticament a nivell català a Campionat Federació que es celebrarà a l’octubre on lluitarà per situar-se dins de les millors ja que la seva evolució és molt i molt bona.

Moltíssimes felicitats Núria i endavant amb la bona feina!

 

Participació