CB Solsona

Solsona va ser la seu del Campionat de Catalunya preinfantil masculí de bàsquet

per CB Solsona, Solsona, 12 de juny de 2019 a les 22:09 |
Foto de grup | Lluís Closa

Aquest passat cap de setmana el CB Solsona va viure per novena vegada l’experiència d’acollir unes finals de Catalunya de bàsquet, del campionat oficial de la Federació Catalana de Basquetbol, i el resultat va ser gratificant, tant a nivell esportiu com organitzatiu. Com en les anteriors ocasions, es va celebrar el Campionat de Catalunya Preinfantil (categoria que enguany correspon als nascuts el 2006), en aquesta ocasió la fase final masculina, amb la participació dels vuit equips d’arreu de Catalunya que havien aconseguit la classificació.

Imatge de la final UESC _BARÇA LASSA Foto: Lluis Closa


Es van jugar un total de 12 partits en els dos pavellons, en sessions de dissabte matí i tarda i diumenge al matí (tres tandes eliminatòries). Cal destacar el bon ambient que hi va haver a les graderies i el bon nivell de bàsquet que es va poder gaudir a la pista de joc.

El triomfador del Campionat va ser l’UESC de Sant Cugat del Vallès que es va imposar (74-71) a l’equip que d’entrada semblava el favorit al triomf, el Barça Lassa, en una emocionant partit, després d’haver anat al darrera al marcador  fins als darrers minuts de l’encontre.
Aquesta va ser la classificació final del campionat:

UE SANT CUGAT NEGRE de Sant Cugat del Vallès
BARÇA LASSA de Barcelona

TGN BÀSQUET A de Tarragona
CLUB NATACIO CALDES A de Caldes de Montbui
CBVALLS GASQUE FUSTERIA de Valls
C.B. FARNERS de Santa Coloma de Farners
SEDIS GDOS de la Seu d’Urgell
B.C. FONTAJAU IN2IN de Girona
 

Imatge de la final UESC_BARÇA LASSA Foto: Lluis Closa


El diumenge al matí el partit de la final va aixecar molta expectació i va ser seguit per un pavelló ple a vessar. Després de la final va tenir lloc la cerimònia de cloenda, amb la desfilada dels equips i el lliurament de premis del Campionat de Catalunya Preinfantil.  Van lliurar els trofeus les autoritats presents a l’acte: Ramon Portella, en representació de la Federació Catalana de Basquetbol; Ricard Manzano, president del CB Solsona; Sara Alarcon, presidenta del Consell Comarcal del Solsonès; i David Rodríguez, alcalde de Solsona.
La web del campionat conté un extens reportatge fotogràfic dels partits i de l’acte de cloenda:

http://preinfantilmasculi2019.cbsolsona.com/galeria-fotos/

 

 

Participació