Escola Setelsis

Quins elements!

per Redacció, Solsona, 11 de juny de 2019 a les 18:21 |
Fa 150 anys que es va posar ordre a la taula periòdica dels elements. Per commemorar-ho, els diferents cursos han treballat aquesta efemèride, cadascú al seu nivell, i ara hi ha algunes anotacions que ja ens són ben familiars: H2O,, CO2...
La festa de final de curs de Setelsis va servir per passar una bona estona ballant inspirats en els diversos elements químics. El públic va omplir la Sala Polivalent de gom a gom i va aplaudir amb ganes les diferents actuacions.


Del Potasi que ens fa pensar i fer esport, al Coure i el Ferro que ens van fer avançar com a civilització, vam analitzar de què està composta l'aigua, l'aire i quins elements ens permeten estar vitals i energètics. Amb tot aquest bagatge, no és estrany que poguéssim cantar ben fort que anirem lluny i que junts podem aconseguir qualsevol propòsit.
La festa també va permetre donar les orles a la colla de sisè i desitjar-los un bonic futur després de Setelsis.

Un dels moments més entranyables va ser quan tota la comunitat educativa va desitjar una feliç jubilació a la Carme i el Miquel, mestres que fa molts anys que han ajudat a créixer i aprendre a centenars de solsonins i solsonines. En les paraules de comiat hi va haver temps per repassar la seva llarga trajectòria docent i es va fer referència a la importància dels valors humans i l'amor als llibres. Des d'aquí els desitgem una llarga i esplèndida jubilació.
Per acabar, alumnes, famílies i mestres vam compartir un bon sopar amb menjars suculents i bona harmonia.

 

Arxivat a:
Cultura, Escola Setelsis
Participació