Consell Comarcal

El Consell Comarcal fa millores a l’edifici de l’Hospital d’en Llobera

L’ens comarcal n’ha assumit el cost gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida i a fons propis del mateix ens

per Redacció, Solsona, 11 de juny de 2019 a les 15:15 |

Repintar el Pati Gòtic del Consell Comarcal, fer actuacions de manteniment a la cúpula de vidre i netejar i treure les restes acumulades a la part superior de teulada interior, han estat les intervencions que s’han portat a terme en la part interior de l’edifici que ocupa el Consell Comarcal, les quals van obligar fa uns dies a canviar l’accés a la recepció de l’ens. A part d’aquestes actuacions, el Consell ha portat a terme treballs de neteja i col·locació de proteccions antiocells a la façana de l’edifici i el pintat d’alguns elements a la teulada. El cost total d’aquestes ha ascendit uns 5.000 euros.

Per tal de portar a terme aquestes actuacions interiors, els professionals han hagut de recórrer a una grua, per tal de poder arribar als racons més inaccessibles del pati, i un camió grua per a les obres exteriors.


Després de les tasques d’eliminar les marques, esquerdes i escrostonats que hi havia a les parets i de repintar la part interior, l’espai presenta un aspecte més lluminós i renovat. Pel què fa a la façana, amb les obres de col·locació de les proteccions antiocells, s’espera que les incidències que provoquen els coloms siguin molt menors.

 

Participació