sorteig

...us convidem al Cine París

per Redacció, Solsona, 11 de juny de 2019 a les 09:29 |

Rocketman
GÈNERE Drama

DURADA 121 min.
CLASSIFICACIÓ 16 anys
DIRECTOR Dexter Fletcher
INTÈRPRETS Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Steven Mackintosh, Gemma Jones, Tom Bennett, Kit Connor, Viktorija Faith, Charlotte Sharland, Layton Williams, Bern Collaco, Ziad Abaza, Jamie Bacon, Kamil Lemieszewski, Israel Ruiz, Graham Fletcher-Cook ...

SINOPSI Relat de la vida del cantant, compositor i pianista britànic Elton John, des dels començaments, com a nen prodigi del piano i estudiant a l'Acadèmia Reial de Música, passant per la joventut i la carrera com a cantant, fins que es va adonar que no es volia dedicar a la música clàssica sinó a la música rock.


El parque mágico
Narra la història d'un sorprenent parc d'atraccions que desperta la imaginació d'una nena devastadorament creativa. Un dia màgic, mentre June vagareja pel bosc de tornada a casa, descobreix un vell vagó de muntanya russa abandonat i puja en ell. De sobte, June descobreix que és a Wonderland, un parc d'atraccions que havia creat en la seva ment i que ja gairebé no recordava. Totes les atraccions i els personatges han pres vida, però, sense la presència de June, el caos amenaça d'apoderar-se del lloc. Ara, amb l'ajuda dels adorables i divertits personatges del seu parc d'atraccions, June haurà de reorganitzar Wonderland perquè torni a ser el lloc meravellós que va ser abans que es perdi per sempre.

 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i és tan senzill com omplir el següent qüestionari:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Participació