EMMS

L'Escola Municipal de Música omple de melodies carrers i places de Solsona

per EMMS, Solsona, 10 de juny de 2019 a les 18:07 |

L’Escola Municipal de Música encara la recta final del curs amb un seguit d’activitats que fan gaudir el públic, oferint una bona estona de  música a diferents indrets de Solsona.

El passat dissabte 11 de maig, els alumnes de l’escola van oferir dos concerts dins dels actes de la Fira.

El primer, va tenir lloc davant la plaça del Casal de Joves i va anar a càrrec d’alumnes de diferents especialitats instrumentals; i el segon, a la plaça Sant Joan, va anar a càrrec de la Big Band. Aquesta formació, amb una vintena de membres, van fer gaudir al públic assistent amb la interpretació de diferents estàndards del jazz .
Dins del certamen de piano Maria Canals, alumnes de piano van participar en el Maria Canals porta cua que es va celebrar a Cervera.

Enguany, la nostra escola va ser la convidada a participar-hi oferint un recital de piano al carrer a càrrec dels nostres alumnes.

I per acabar el mes de maig, el diumenge 26, l’Orquestra Simfònica, la Banda Jove i la Big band van interpretar un repertori ben variat a la plaça de la Catedral. El concert va ser una mostra de tot el repertori treballat al llarg del curs. Felicitats a tots!
El mes de juny  va començar amb un concert de Combos. Els alumnes de l’escola van celebrar un concert Vermut a la plaça Sant Joan a les 12 del migdia. Va ser el dia 2 i el públic que els acompanyava va aplaudir un repertori de música moderna  brillantment executada.
 
 
 
 

 

Participació