EXPOSICIONS

Treballs de la gent gran, «Saltem generacions» i «Besavis i besnets»

En el marc de la Setmana de la Gent Gran, el Casal Cívic acull les mostres dels treballs realitzats durant aquest curs i fotografies que mostren la relació entre besavis i besnéts

per Ramon Estany, Solsona | 10 de juny de 2019 a les 11:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant una setmana, el Casal Cívic exposa diversos treballs i iniciatives de la gent gran. D'una banda, com és tradició, els treballs de manualitats realitzats durant el curs i, de l'altra, dues mostres de fotografies de besavis i besàvies amb la generació que els és més llunyana per edat, la dels més petits de la casa.

Més d'un centenar de fotos de famílies solsonines s'han fet arribar per muntar l'exposició "Saltem generacions". Es complementa amb la mostra de la fotògrafa Pura Travé, voluntària de la Fundació Althaia i membre de Foto Art Manresa, titulada "Besavis i besnets. Tan lluny i tan a prop".


La inauguració de les tres instal·lacions es farà el dilluns 10 de juny a les 16.30 h. Es podran visitar fins al 16 de juny de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, els divendres també de 12 a 14 h, i dissabtes i diumenges de 12 a 14 h i de 17 a 19 h. És una activitat de la regidoria d'Acció Social, els Serveis Socials i el Consell de la Gent Gran de Solsona.

 

Participació