Escola Arrels

Escola Arrels: 25 anys d’il·lusions i de vida

per Escola Arrels, Solsona, 10 de juny de 2019 a les 08:38 |
Ex alumnes


Amb els actes del passat cap de setmana es tanca la celebració dels 25 anys de la nostra escola, una escola amb un ideari clar i compromès que va néixer de la unificació de tres projectes educatius que van veure la necessitat d’unir forces per seguir creixent i arrelant a la nostra comarca.

En els darrers dies, hi ha hagut moments i espais de celebració per a tots i cadascun dels que han format i formen part de l’Escola Arrels.


L’alumnat de secundària divendres al matí van aplegar-se en una jornada esportiva a les instal·lacions municipals. Vòlei, bàsquet, rocòdrom, tenis, pàdel, zumba o futbol 7? Cadascú decidia quina era la millor opció per passar una bona estona fent esport.

A primària també van tenir la seva jornada lúdica i esportiva, la qual va començar destapant la placa commemorativa del mural del pati. A continuació, jugant a futbol, a bàsquet, al rocòdrom, al sorral, al circuit de cotxes o llegint una estona al bibliopati van compartir una estona amb els companys d’aventures.

El mateix divendres al vespre va arribar el torn de les 25 generacions d’ex-alumnes. Mig miler de persones van omplir la sala polivalent per recordar els moments viscuts a l’escola i retrobar-se amb antics companys i professors. El sopar va ser amenitzat amb actuacions musicals de Júlia Xandri, Marc Anglarill i Lluís Canes. Més entrada la nit, Strombers i Dj Monty van ser els encarregats de tancar la festa.

El dissabte ens llevàvem amb una oferta lúdica per al públic familiar. Un escape town pel nucli antic de Solsona que va fer rumiar des dels més petits fins als més grans.

Reconeixement als directors


Per últim, diumenge es va celebrar la cloenda d’aquesta celebració amb una missa a la catedral, l’acte institucional al Teatre Comarcal i un dinar popular a la Sala polivalent on ens vam reunir unes 500 persones i que va finalitzar amb la projecció de la filmació “El Foraster d’Arrels”. Durant l’acte institucional, es va presentar la publicació que recull aquests 25 anys de vida de l’escola i, en acabar, es va fer entrega d’un exemplar a tots els assistents.

Acte pasapas


Com a fi de festa, l’AMPA va organitzar una tarda plena d’activitats lúdiques amb inflables, tallers i, finalment, l’oportunitat de remenar l’esquelet una estona amb DJ Monty. Diumenge al vespre es va tancar també l’exposició de fotos “25 anys d’Arrels”, que ha fet reviure molts records a tots aquells que l’han visitat en les últimes quatre setmanes.

Dinar popular de cloenda


Per acabar, volem fer arribar un agraïment especial a tots aquells que formem ARRELS, cadascú amb el seu granet de sorra ha fet possible ser aquí on som i que es mantingui viva la flama que permet que els bons projectes perdurin en el temps.

Que sigui per molts anys!

 

Arxivat a:
Societat
Participació