sorteig

Guanyadors d'entrades al Cine París

per Redacció, Solsona, 10 de juny de 2019 a les 07:46 |

Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades dobles per veure aquestes pel·lícules, i els guanyadors han estat:ç
SERGI PUJANTELL

JOAN CAUS


Aladdin
Emocionant i vibrant adaptació d'acció real del clàssic animat de Disney. Explica la història de l'encantador Aladdin, la valenta i decidida Princesa Jasmine i del Geni que pot ser la clau del futur d'ambdós.

El hijo

 Què passaria si un nen d'un altre món aterrés d'emergència a la Terra, però en lloc de convertir-se en un heroi per a la humanitat fos molt més sinistre?

Los hermanos Sisters
1850. Charlie i Eli Sisters viuen en un món salvatge i hostil, en plena febre de l'or. Tenen les mans tacades de sang: la sang tant de criminals com de persones innocents. No tenen escrúpols a l'hora de matar. És el seu treball. Charlie (Joaquin Phoenix), el germà petit, va nàixer per matar. Eli (John C. Reilly), tanmateix, somia portar una vida normal. Ambdós són contractats pel Comodor per trobar i matar Hermann Kermit Warm (Riz Ahmed), un cercador d'or. D'Oregon a Califòrnia arrenca una caça despietada, un viatge iniciàtic que posarà a prova el demencial vincle entre els dos germans.
 
 

 

Arxivat a:
Societat, Cine París
Participació