Motor

Tot a punt pel X Ral·li del Solsonès, puntuable pel Campionat de Catalunya, que comptarà amb un camió del Ral·li París Dakar

Aquest dilluns, el Consell Comarcal va acollir la presentació d’aquesta edició que recupera una competició de terra a la comarca del Solsonès

per Consell Comarcal del Solsonès, Solsonès, 5 de juny de 2019 a les 16:54 |

Aquest dissabte, a les dotze del migdia, es donarà el tret de sortida al X Ral·li del Solsonès, una prova que constarà de set trams i un total de 156,80 quilòmetres, i que per primera vegada hi competeix un camió en una prova puntuable.

En la presentació d’ahir, que va comptar amb la presència del conseller comarcal de promoció econòmica en funcions del Consell Comarcal del Solsonès, Josep Caelles, l’alcalde de Solsona en funcions, David Rodríguez, i el president del Biela Club Manresa, Toni Ramos, es va voler agrair la bona predisposició de l’Ajuntament de Solsona i del Consell Comarcal en apostar per una prova competitiva, així com pel fet de poder disposar d’un circuit a Pinós.

El X Ral·li del Solsonès, que preveu comptar amb una trentena de participants, tindrà lloc aquest dissabte i rodarà pel municipi de Pinós. La prova serà puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Campionat de Catalunya de pilots i copilots de Ral·lis de Terra i pel Campionat per a Escuderies Concursants de Terra, entre altres.

Josep Caelles i David Rodríguez, per la seva banda, es van mostrar satisfets de recuperar aquesta prova pel Solsonès, alhora que van apel·lar al civisme i al bon comportament.

 

Participació