Bàsquet

Solsona acollirà la final a 8 del Campionat de Catalunya preinfantil masculí de basquetbol

Els millors equips de bàsquet de Catalunya de nois nascuts el 2006 lluitaran pel Campionat

per CB Solsona, Solsona, 4 de juny de 2019 a les 21:40 |

Aquest cap de setmana el poliesportiu municipal solsoní serà novament escenari de les finals del Campionat de Catalunya Preinfantil Masculí que organitza la Federació Catalana de Basquetbol, amb la col·laboració del Club Bàsquet Solsona. Es jugaran un total de 12 partits, en tres tandes eliminatòries, en les que s’enfrontaran els vuit equips d’arreu de Catalunya que han aconseguit la classificació (tres de la demarcació de Barcelona, dos de Girona, dos de Tarragona i un Lleida). Els equips participants seran els següents:

EQUIPS CLASSIFICATS


UE SANT CUGAT NEGRE de Sant Cugat del Vallès
CBVALLS GASQUE FUSTERIA de Valls
B.C. FONTAJAU IN2IN de Girona
CLUB NATACIO CALDES A de Caldes de Montbui

TGN BÀSQUET A de Tarragona
C.B. FARNERS de Santa Coloma de Farners
SEDIS GDOS de la Seu d’Urgell
BARÇA LASSA de Barcelona

Al CB Solsona li toca desenvolupar la tasca d’amfitrió, la qual cosa comporta atendre adequadament als equips i garantir que el campionat es pugui desenvolupar amb les millors condicions tècniques, logístiques i de servei als esportistes i al seu seguici.
Hi haurà amplis reportatges fotogràfics de la competició, que ja es podran visualitzar in situ en el mateix pavelló. A més, per al seguiment del Campionat arreu de Catalunya, es disposa d’una web específica:  

http://preinfantilmasculi2019.cbsolsona.com/
Alhora també hi haurà una seguiment continuat mitjançant les xarxes socials Twitter, Instagram i Facebook. Es farà servir l’etiqueta #solsonabq2019

Els partits es jugaran en els dos pavellons, en sessions de dissabte matí i tarda i de diumenge al matí. La cerimònia de cloenda i el lliurament de premis del Campionat de Catalunya Preinfantil, amb presència d’autoritats esportives, està previst que tingui lloc el diumenge en acabar la final, poc abans de dos quart de dues.

 

Arxivat a:
Esports, CB Solsona
Participació