Carnaval de Solsona

El Carnaval de Solsona treu a concurs el disseny del logotip del 50 aniversari

per Redacció, Solsona, 3 de juny de 2019 a les 08:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

BASES DE CONCURS PER AL DISSENY DEL LOGOTIP DEL 50è ANIVERSARI DEL CARNAVAL DE SOLSONA
 

Objectiu de la convocatòria 
Realitzar un nou disseny del logotip del Carnaval destinat a ser la imatge exclusiva pel 50è aniversari per la reproducció de cartells o documents de l’esdeveniment.

 
Participants 

Destinat a tota persona major de 16 anys. La participació és individual i lliure.  Aquestes propostes hauran de ser originals i inèdites. 

 Proposta
El logotip ha de presentar-se en format digital amb els següents requisits:  PDF vectoritzat i en cas de contenir imatges en mapa de bits (TIFF, JPG o PNG) d’un mínim de 300 dpi mida A3.
 Les propostes es presentaran en color amb la opció d’aplicació en un sol color.
 La línia gràfica pot ser creada amb qualsevol tècnica (dibuix, pintura, disseny per ordinador, collage, fotografia, etc.)
 
Requisits i drets de propietat
La proposta presentada ha de ser pròpia i inèdita. Els participants eximeixen a l’organització de qualsevol responsabilitat que se’n derivi del plagi. La persona guanyadora cedirà en exclusiva a l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona els drets de propietat del logotip. 
 
Presentació
La data límit d’entrega serà el 27 de juny al correu electrònic info@carnavalsolsona.com, juntament amb les dades personals i de localització de l’autora.
 
Jurat
Estarà constituït pels membres de l’AFCS. Es valorarà l’originalitat i creativitat del disseny, la facilitat d’identificació i lectura, l’aplicabilitat del disseny en diferents formats i la inclusió dels valors relacionats amb el 50è aniversari del Carnaval de Solsona. 
 
Premi 
la persona guanyadora obtindrà un abonament pel Carnaval 2020 i una compensació de 200€. El jurat es reserva el dret a declarar el premi desert. 
 
Acceptació de les bases
La participació d’aquest concurs suposa l’acceptació total de les bases esmentades, així com la composició del jurat i la seva decisió. 
 
Entrega de premi
S’anunciarà el nom de la persona guanyadora el dia 5 de juliol de 2019

 

Participació