Centre Excursionista del Solsonès

Després de la Caminada Popular, la pel·lícula de cinema de muntanya, aquest diumenge toca la Cursa Passos de Gegant

Organitzada pel Centre Excursionista del Solsonès

per Ramon Estany, Solsona, 31 de maig de 2019 a les 07:16 |

El diumenge 19 de maig més de 400 persones van fer la caminada popular de Solsona. Aquest any era la número 26 i ens van tornar a felicitar per la bona organització i per la bellesa del recorregut. Cal dir que normalment hi sol haver entre 500 i 600 persones però aquest any va ploure el dia abans i tot i que el mateix dia va fer bo, les prediccions de mal temps potser van fer desdir a un centenar de persones. Al voltant de les dues del migdia quan arribaven els caminadors que tancaven la cursa, va començar a ploure una mica però la gent ja havia anat cap a la Torregassa, Miravé etc i havia gaudit de bones vistes de Solsona i comarca.

Al vespre, al teatre comarcal vam poder gaudir de la pel·lícula guanyadora del festival de cinema de muntanya de Torelló; “This Mountain Life”. Un documental amb experiències extremes, interessant tant per veure paisatges nevats de Canadà i Alaska com per reflexionar sobre les relacions entre persones en situacions límit.


Aquest diumenge dia 2 de juny, hi haurà la cursa Passos de Gegant amb moltes novetats i sorpreses. Sempre s’havia fet a l’octubre i algunes vegades amb temps plujós, aquest any treballem perquè sigui tot un èxit. El circuit d’aquest any farà que molts corredors descobreixin indrets amagats del Solsonès amb una cursa curta i una mitja marató. La cursa de cros infantil també farà passar una bona estona a la mainada. Esperem que molta gent vingui a veure els corredors i l’ambient festiu que hi haurà a la plaça de camp diumenge al matí.

Apart dels premis dels guanyadors de la cursa, també es donarà el premi a l’autor de la millor fotografia del concurs Instagram que es va fer el dia de la caminada popular.

 

Participació