Xavi Ramellat, Carnestoltes del 2012

Va ser proclamat ahir dissabte al vespre

per Ramon Estany, 19 de febrer de 2012 a les 08:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Xavi Ramellat, carnestoltes 2012, a la dreta, al costat de la Matarruca d'Honor i la presidenta de la Junta del carnaval Foto: Ramon Estany


El Rei de la festa del Carnaval, Sa Majestat el Carnestoltes, va arribar ahir al vespre  a Solsona acompanyat per una espectacular rua i dalt d'un vehicle vermell. Vestit també de vermell, el color de la bata del gegant Olímpic i de la comparsa a la qual pertany el Carnestoltes d'aquest any, va ser rebut enmig del clamor popular. 

Un cop a la Plaça del Camp, va rebre les claus de la ciutat mentres era presentat pels conductors de l'acte, Pere Obiols, Elis Colell i Oriol Montanyà.
Xavi Ramellat, és "un home de Carnaval que ha treballat i gaudit de la festa des que era petit. Un home que ha estat membre de la Junta de Carnaval durantmolts i molts anys. Un home que ha col·laborat i continua col·laborant amb la gent com el qui més.

Una persona diveertida, entranyable i sobretot amant del Carnaval de Solsona".
Ramellat, feliç i emocionat, ha pres la paraula i ha dit:

"Solsonins, solsonines, olímpics, amics de la secta que sou per aquí, la gent de fora. Foteu tant com pogueu l'animal perquè ja ha arribat el carnaval. Visca el Carnaval de Solsona. Visca!!!."
Xavi Ramellat, Carnestoltes del 2012 Foto: Ramon Estany

 

Participació