Ral·li

Solsona serà l’escenari de la sortida i l’arribada del 10è Ral·li del Solsonès

El 10è Ral·li del Solsonès es disputarà el dia 8 de Juny del 2019, i recorrerà diferents trams de la comarca del Solsonès

per Redacció, Solsonès, 3 de juny de 2019 a les 07:37 |

Serà el primer ral·li de terra del Campionat de Catalunya. Aquesta prova serà puntuable per les següents disciplines:
- Campionat de Catalunya de Ral·lis

- Campionat de Catalunya de pilots i copilots de Ral·lis de Terra -
Copa de Catalunya de Regularitat SS per pilots i copilots Ral·lis de Terra
- Trofeu Catalunya de Ralli esprints de Terra
- Copa de Catalunya de vehicles TT de ral·lis de terra

- Copa de Catalunya Side by Side de ral·lis de terra  
- VII Focuxtreme - I Challenge Kumho

La novetat d’aquest 10è Ral·li del Solsonès, es la presentació d’un recorregut mundialista, trams espectaculars amb salts, corbes ràpides, zones lentes i tècniques, on posarem a prova les habilitats dels pilots i copilots.
Seran 55 quilometres contra el crono, on hauran de disputar 3 trams diferents de pura conducció, donant la sortida i l’arribada a la localitat de Solsona. El ral·li es disputarà en una sola jornada, la qual estarà repartida de la següent manera. Durant el mati, es durant a terme les verificacions administratives i tècniques, i a partir de les 12.00 h del mati, arrancarà el primer participant, i a les 18.30 h de la tarda, acabarà el ral·li. Les assistències estaran ubicades al complexe de Galls Motor, lloc on els equips mundialistes fan testos per preparar els seus ral·lis.

 
Com a novetats a destacar, tindrem en exclusiva el camió del Dakar que va disputar l’edició del 2017, pilotat per el pilot local Àlex Aguirregaviria. És la primera vegada en un ral·li de terra, que competeix un camió contra altres vehicles, ja que nomes havien competit en altres disciplines, serem un referent amb aquest aspecte. 
Per altra banda, també tindrem com a novetat en l’àmbit regional, les categories de Regularitat Sport i Super Sport.

 

Arxivat a:
Esports, motor, Ral·li
Participació