Territori de Masies

Sortida guiada per l'entorn de Cambrils

La cinquena sortida guiada del projecte Bassadòria tindrà lloc a l’entorn natural de Cambrils (Odèn) el dissabte 25 de maig a les 9 del matí. Organitzen el Grup de Natura del Solsonès i Territori de Masies

per Redacció, Odèn, 24 de maig de 2019 a les 19:57 |
Móra Comtal, des del mirador de Serraseca (Cambrils, Odèn)


Durant la sortida, que s’iniciarà al Centre de Natura d’Odén, es faran diverses visites a peu i en cotxe acompanyades d’explicacions de naturalistes i experts, amb un diàleg constant entre tots. Fermí Sort i Albert Tarragó, del Grup de Natura del Solsonès, dirigiran la sortida.

Coneixerem la importància dels ecosistemes que tenim a la vora i també d’elements que tenen una estreta relació amb l’home com parets i cabanes de pedra seca, mines, graveres...


A més, també es parlarà sobre la importància de la participació ciutadana en el coneixement del medi i sobre la custòdia del territori a través dels seguiments participatius (BIOSOL) i del recull de dades mitjançant aplicacions digitals.

El projecte Bassadòria té com objectiu generar espais de reflexió i oferir activitats per tal de reconèixer aquests serveis i vincular-ne el seu manteniment i millora amb bones pràctiques i la participació veïnal i del visitant.

Més informació en xarxes @grup.natura.solsones @territorimasies

El diàleg entre experts i el públic és la clau de les sortides guiades

 

Participació