Eleccions municipals 2019

ERC Solsona celebra la cloenda de campanya amb un sopar i un concert

ERC Solsona encara la darrera fase de campanya amb un sopar i l’actuació de La Quinta, que té lloc avui divendres, 24 a les 20:30h al local d’ERC

per Redacció, Solsona, 24 de maig de 2019 a les 15:46 |
Candidatura d'ERC Solsona

La cloenda de campanya electoral d’ERC Solsona es vesteix de música i ambient. La banda musical La Quinta s’encarregarà d’amenitzar la jornada en format acústic a ritme d’estils habituals del grup local tals com mestissatge, rumba i música catalana. L’acte anirà precedit per un sopar també obert a tothom. Les previsions meteorològiques han obligat la formació a traslladar l’acte, que inicialment tenia lloc a la Plaça Sant Joan, al local d’ERC (Carrer St. Cristòfol, núm. 10). 
 

El format amb el qual els republicans es disposen a tancar la campanya pretén congregar persones i col·lectius de totes les edats, “però de manera molt especial el públic juvenil, un sector de la població amb el qual s’emmirallen part de les nostres polítiques, conscients que els joves són el motor del futur de la ciutat i cal obrir portes al seu talent”, considera David Rodríguez, alcalde de Solsona candidat a la reelecció. D’aquesta manera, la candidatura de Rodríguez clou mesos de treball incessant amb l’esperit de servir a la ciutadania, “el mateix esperit que considerem que ens ha caracteritzat durant els mandats que hem encapçalat i esperem seguir liderant”, albira el batlle.

Joan Parcerisa, una jove figura reveladora de la llista en la qual se situa com a número set, recorda que l’objectiu del partit ha estat sempre situar les persones al centre de les polítiques i vetllar per la seva qualitat de vida en un territori amable i desenvolupat. L’equip republicà veu en Parcerisa, politòleg i formació en Gestió Pública, una peça necessària i enriquidora dins un futur consistori, que ha de tenir lloc també per a perfils joves formats en termes polítics. “El de Parcerisa és un perfil idoni per ocupar espais d’allò més interessants dins el govern, atesa la seva formació i el seu caràcter proper al teixit associatiu local”, afegeix Judit Gisbert, número quatre de la llista de Rodríguez. 
 
D’aquesta manera, ERC Solsona vol posar punt i final al període de campanya envoltada de veïns i veïnes de la ciutat, els quals consideren com a punt de partida per enfocar i aplicar la seva tasca municipal. Diumenge però, ens veiem a les urnes! 

 

Participació