Institut

Xerrada de l'Institut Guttmann

“L’impacte va ser molt fort, tant que el casc estava totalment obert; de seguida vaig notar que alguna cosa no anava bé”

per Redacció, Solsona, 24 de maig de 2019 a les 14:27 |
Dimecres passat, dia 15 de maig, l’alumnat de 4t d’ESO i de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior vam tenir l’oportunitat de compartir una estona amb el Ferran i el Jacob, uns nois de Lleida, monitors de l’Institut Guttmann. Les seves paraules van resultar molt colpidores.
El Ferran ens va explicar que, quan tenia 21 anys, va patir un accident de moto anant de casa al treball: va xocar contra un camió que havia fet una infracció. La topada va ser molt greu: la medul·la estava trencada. Ara està sense mobilitat a les cames i té molts espasmes. Malgrat tot, ens va sobtar  la seva actitud tan positiva. Va comentar que se sent afortunat socialment, ja que ni la seva família ni els seus amics no el van deixar mai de banda i que actualment té parella.


Aquestes xerrades, organitzades des del programa de salut del nostre centre, han estat molt enriquidores i molt ben valorades per tots els assistents. Hem recordat la importància que té cada acció que fem, els riscos a què estem exposats contínuament i la necessitat de saber afrontar situacions diverses, no sempre favorables.
Gràcies, Ferran i Jacob, per venir a compartir la vostra experiència amb nosaltres!

                                                                                                         (Alumnat del CFGM)

 

Participació