Eleccions municipals 2019

Impulsant Solsona

per David Rodríguez i González, Solsona, 24 de maig de 2019 a les 13:58 |

S’acosten unes noves eleccions i, per tant, clou una campanya electoral on les diferents candidatures han intentat convéncer la ciutadania que la seva opció és la millor per a gestionar el futur de Solsona. De fet, m’agrada pensar que la campanya no són quinze dies, sinó quatre anys. La campanya engega just l’endemà de l’elecció del nou govern i és a partir de la tasca diària que un equip ha de demostrar que és capaç de gestionar els afers de la ciutat.

I que és capaç de fer-ho basant-se en uns criteris de justícia social, de responsabilitat amb les finances municipals, que són els diners de tots els solsonins i solsonines, amb capacitat d’escoltar la ciutadania per entendre les seves necessitats, situant les persones al centre de l’acció política, amb voluntat de treball i amb uns objectius estratègics clars que marquin l’acció de govern. Considero, honestament, que podem presentar un balanç molt positiu i que una majoria àmplia de la població solsonina reconeix la millora evident que ha tingut la ciutat durant aquests anys de governs d’Esquerra Republicana de Catalunya.


Deixem un llegat històric amb la compra del Camp del Serra i de l’edifici de cal Manel, on se situarà la Casa del Carnaval. A això cal sumar-hi l’arribada d’Alvic a les antigues instal·lacions de Tradema. Però també amb accions de menys envergadura que han permés l’acostament als barris i millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes. En aquests moments, Solsona es troba en un punt d’inflexió molt interessant. Deixem enrere el període de crisi i se n’albira un de prosperitat.

Per encarar els nous temps, presentem un programa electoral ambiciós i exigent, però realista, que intenta seguir un ventall ampli d’actuacions en àmbits molt diferents i que vol mantenir l’esperit de governança de la ciutat que, en la darrera dècada, ha fet possible un canvi molt positiu a Solsona. Per això, la promoció de l’habitatge de lloguer, l’educació, la inclusió, les polítiques d’igualtat i de justícia social, el manteniment de l’atenció als barris i la millora de l’espai públic i dels equipaments municipals, l’ampliació de serveis a la ciutadania i l’aprofundiment en la millora de l’atenció que, des del consistori s’ofereix, la promoció econòmica i l’atenció a les persones grans i joves, centren els objectius que ens hem marcat per al proper mandat.

L’experiència ens diu que les ciutats que prosperen són aquelles amb governs estables i perllongats en el temps que permeten una continuïtat de projectes i estratègies. I ERC Solsona té un model clar de ciutat que és perfectament reconeixible per a tothom.

Per seguir fent-ho possible, a la candidatura m’acompanyen un equip de persones molt equilibrat, de gent preparada i amb ganes de continuar fent molt bona feina. Però, sobretot, de bones persones, que és la primera condició que s’ha de reunir per a poder fer bones polítiques. Ens agradaria poder comptar amb el teu suport. Diumenge ens veiem a les urnes.


David Rodríguez i González
Alcalde de Solsona candidat a la reelecció per ERC

 

 

Participació