Centre Sanitari

Professionals del Centre Sanitari fan una jornada de formació sobre les lesions esportives

La sessió es va dur a terme a alumnes de l’Escola Arrels Secundària

per Redacció , Solsona, 22 de maig de 2019 a les 12:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Centre Sanitari del Solsonès, mitjançant els diplomats d’infermeria Xavier Alsina i Imma Estruch, va impartir, davant d’una dotzena d’alumnes de grau mig d’activitats fisicoesportives de l’Escola Arrels Secundària, una jornada formativa sobre lesions esportives.

La jornada teoricopràctica, desenvolupada en el marc de les sessions que fa anys que imparteix el Centre Sanitari a les escoles en sessions de formació en primers auxilis, s’ha adreçat enguany a les lesions esportives, per tal de donar nocions que permetin orientar als futurs professionals sorgits d’aquesta branca formativa, de cara a lesions que poden presentar els esportistes, així com solucions davant d’aquestes situacions.


Nocions bàsiques

El programa de formació a les escoles, que fa anys que desenvolupen professionals del Centre Sanitari del Solsonès, pretén donar nocions als alumnes de secundària sobre els primers auxilis, per tal de donar mecanismes als joves davant d’una eventual situació crítica.

 

Participació