Patinatge

El Solsona Patí Club s’enduu dos podis del Trofeu de Primavera Vila de Corbera

El darrer cap de setmana es va celebrar la primera edició del Trofeu de Primavera organitzat pel club de patinatge artístic de Corbera de Llobregat. Sis patinadors del Solsona Patí Club van participar en aquest campionat

per Redacció, Solsona, 20 de maig de 2019 a les 10:48 |
 

El dissabte al matí va ser el torn dels patinadors dels nivells B i A. Laia Jounou i Marc Ruiz van competir en la categoria B. La Laia va executar un disc molt correcte i amb velocitat, la qual cosa li va permetre finalitzar en sisena posició. En Marc es feia amb la desena posició de la graella ja que una errada en una cabriola el va penalitzar. La Lluïsa Sala competia en el nivell A i aconseguia el bronze de la categoria. Cal destacar que la patinadora solsonina estava a una dècima de la segona classificada i a dues de la primera.
 

La patinadora més menuda del Solsona Patí Club que participava en aquest campionat, la Leira Jiménez, ho feia el dissabte a la tarda. Va executar un disc d’allò més elegant, amb molta velocitat i aconseguia la desena posició. Diumenge al matí va ser el torn de les més grans en la categoria certificat. La Marina Albets feia un disc que fregava la perfecció tècnica i aconseguia l’or de la categoria. Per la seva banda, la Berta Carrasco va cometre una petita errada en dos dels integratius obligatoris a la categoria i finalitzava en desena posició.

 

Participació